- Mi motivált Téged és csapatodat az új étlap összeállításánál?
- Ha röviden szeretném összefoglalni, az egyszerűség, a gyorsaság és a minőség volt a fő szempont. Természetesen arra is törekedtünk, hogy a fogásaink között visszaköszönjön az őszies-télies ízvilág, és hogy az étlapon tartalmas ételek közül is tudjanak választani a vendégeink.
- Van kedvenced az új fogások közül?
- Talán a hétvégi ajánlatot emelném ki. A szombat-vasárnap elérhető menüajánlatban füstölt marhanyelvvel és savanyú almával megbolondított sültcékla-levest és hagyományos disznótorost kínálunk. Szezonális desszertkínálatunkban a kedvencem a gesztenyekehely, amit a tökmagos granola és a meggyragu tesz igazán finommá.
- Milyen rendezvényekkel készültök a közeljövőben?
- Idén csatlakoztunk a Gasztrohegy programsorozathoz, ennek első állomásaként október 26-27-én az „irány az erdő” tematika szerint kínáltunk kóstolót a vendégeinknek, legközelebb az adventi témakörben megálmodott kóstolómenüvel, december 7-8-án várjuk a látogatókat. A Márton-napi libalakomákat követően legközelebb az ünnepek között, évbúcsúztató borvacsorákat szervezünk, míg a januárt – immár hagyományosan – a Borbarangolás borvacsorákkal kezdjük. Minden gasztroestre igyekeztünk változatos és a maga nemében különleges, a Folly páratlan boraival passzoló menüsort összeállítani.
Új őszi-téli étlapunk megnyitható ITT
![]() |
![]() |