Az őszies színekben pompázó Follyban évek óta Márton-napi borvacsorával várjuk vendégeinket a november 11-ét megelőző és az azt követő hétvégén – nincs ez másként most sem. Idén újdonság, hogy séfünk nem csak libaétellel, de más, szárnyasból készült fogásokkal is készül. Az impozáns menühöz összeállított borsorban Rajnai rizling, Olaszrizling, Cédrus és Boróka vörös boraink kóstolhatók meg.
A Márton-napi gasztroélményt kerti sétával kötjük össze. Érdemes velünk tartani, mert november elején is csodaszép az arborétum: páfrányfenyőink sárgába, az európai vörösfenyő aranysárgába, míg a kínai mamutfenyő a rozsdabarna árnyalataiba öltözik. A sétákon megnézzük a rózsaszín és drapp színben játszó díszfüveket, évelő ágyásainkban az őszi zsályákat, a kékszakállt és a pirosba öltözött kecskerágókat is.
A libanapi borvacsorák kezdési időpontja: 17:00 óra, sétáink ezt megelőzően, 15:30-kor indulnak.